rss

Friday, January 1, 2010

About Me



Assalamualaikum...& Salam Sejahtera Semua...

Baiklah,rasanya anda ingin mengenali serba sedikit tentang diri saya :

Nama saya Safarezza Bin Kasbani,dan saya merupakan penulis penuh laman blog ini.
(Siapa Safarezza) saya bekerja sepenuh masa buat masa ini ~8-5~ ,dan berblog partime sahaja. Blog ini di buat pada penghujung tahun 2009 dengan tujuan berkongsi ilmu dan pengetahuan sesama insan blogger (cewahhh...).
Saya tidak ada pelajaran atau sijil formal dalam dunia IT Blog ini. Segala yang saya tahu dan kongsi di blog saya ini adalah hasil pengetahuan dan pembelajaran saya sendiri. ( ni laa akibatnya bila suka jalan2 kat internet..). Saya tiada kemahiran khas,cuma boleh dalam pengubahsuaian sahaja...huahua! :)
Buat masa ini,keutamaan saya adalah pada kerja dan keluarga saya. Kalau ada rezeki saya akan terus aktif dalam dunia blog ini. Nak tengok macam mana saya(( Meh Sini Tetikus Korang ))hohoho..Inilah saya!

Anda boleh menghubungi saya di alamat emel ini askrezza[at]yahoo[dot]com.

Where am i?
Over there lorh...



Comments :

Comment 1
╚► jareta ◄╗ [ R ] said...
in 

oi om add fb ane yoo facebook.com/jareta1
ane mau tanya seputar blog nih OK... diaaddd yoo tapi pas di addd nanti di send message yoo biar ane tau.. ^^

ini blog keren abis yoo...^^


Post a Comment

* You can leave some comment here. No spam please!
** Allowed HTML Tags : (b),(i),(a)

 
How To Create Blog On Blogger
How To Purchase Domain Name On Blogger
How To Change Template On Blogger