rss

Saturday, January 16, 2010

Lupa Password dan Username Blog Anda?


Haii semua...Arghhh...terlupa password dan username blog anda lagi? Perghh... memang tak best sangat kalau terlupa password nih,apatah lagi kalau terlupa password blog kesayangan anda.

Pernah lupa password dan username blogger blog anda? Pernah...hehe,saya pun pernah tapi dah dapat balik dah. Macam mana dengan anda dah dapt balik password ke belum? Nah..kalau belum jom dapatkan balik dengan mudah sekali...



Untuk mendapat kata kunci serta username blogger blog anda amat mudah. Caranya dengan pergi kesini
masukkan ape yang patut disana nanti ok...



Selepas ini jangan lupa-lupa lagi. Sekian,wasalam.


Comments :

Comment 2 comments for “Lupa Password dan Username Blog Anda?”
NIK aiiman said...
in 

nnt dia hnta email blog tu ke mana??
sy nie lupa email ngn pasword

candra wijaya said...
in 

Jelly Gamat Gold G Asli


Post a Comment

* You can leave some comment here. No spam please!
** Allowed HTML Tags : (b),(i),(a)

 
How To Create Blog On Blogger
How To Purchase Domain Name On Blogger
How To Change Template On Blogger